Firma Hass-komerc Zenica je, na radost mnogih kupaca a s obzirom na potrebe i potražnju, u potpunosti preuredila i proširila prodajni objekat u ulici Bistua Nuova br. 109. Renovirana trgovina opremljena je po novim standardima koji nude više izložbenog prostora tako da kupci od sada na jednom mjestu mogu pronaći još veću ponudu asortimana proizvoda. Napravljen je bolji i jednostavniji koncept kupovanja, te je svaki asortiman istaknut i kupci ih lakše nalaze.

Osim kvaliteta usluga i širokog asortimana, u novom modernom ambijentu uvedeni su noviteti koji ovaj prodajni objekat čine posebno privlačnim za kupce. Kako bi se dodatno unaprijedila usluga i ugodnost kupovine, uvedeni su odjeli poput mesnice i pekare u kojima se svakodnevno kupcima nude svježi proizvodi.

Od sada će Zeničani imati priliku uživati u širokom izboru proizvoda na odjelima osnovnih životnih namirnica, zdrave hrane, svježeg voća i povrća, delikatesa, kućnih potrepština kao i higijensko-kozmetičkih proizvoda.


Preuređen i proširen, opremljen po novim standardima, prodajni objekat nalazi se u ulici Bistua Nuova br. 109. U cilju unaprjeđenja usluge i ugodnosti kupovine uvedeni su novi odjeli poput mesnice i pekare, a kupci će, od sada, imati priliku uživati u širokom izboru proizvoda na odjelima osnovnih životnih namirnica, zdrave hrane, svježeg voća i povrća, delikatesa, kućnih potrepština kao i higijensko-kozmetičkih proizvoda.


Crne police daju profinjen izgled ovom objektu, ali ono što ostaje i po čemu je Hass-komerc prepoznatljiv jesu povoljne cijene prilagođene građanima.
„Obavještavamo cijenjene kupce da je Hass-komerc, firma koja već duži niz godina posluje u gradu Zenica, prateći najnovije standarde kupovine adaptirala prodajni objekat u ulici Bistua Nuova. Posjetite naš prodajni prostor, uvjerite se u kvalitet i raznovrsnost naših proizvoda. Uživajte u kupovini“, kaže Sejo Odobašić, vlasnik firme Hass-komerc.