Alternativni rock electro-industrial bend iz Zenice – Bruhuuhu potpisao je ugovor s izdavačkom kućom Bentley Records iz New Yorka. Bruhuuhu nastao je 2018. godine kao rezultat dugogodišnje komunikacije i zajedničkog muziciranja članova. Shodno uticajima različitih žanrova muzike, koje članovi grupe konzumiraju, izričaj Bruhauuhu uveliko ima doticaja s rockom, industrijalom, electrom i drugim srodnim žanrovima.
Prva singl koji je ekipa predstavila pod novom etiketom je „Dance”, a sva buduća izdanja grupe Bruhuuhu biće, naravno, za Bentley Records label.
– S obzirom na to da je naša ideja da prvi album bude na engleskom jeziku, super nam je stvar što smo imali priliku da potpišemo ugovor s izdavačkom kućom iz New Yorka. Bentley Records će nam pomoći da plasiramo nasu muziku na tržište na koje inače ne bi imali mogućnost da mu drugačije pristupimo. Izuzev izdavanja naše muzike, zahvaljujući Bentley Records timu i njihovim platformama dobit ćemo podršku za mastering, marketing, i mnogo drugih pogodnosti koje su za nas kao bend koji je tek na početku izuzetno bitne -kažu iz ovog benda i dodaju da će u narednom periodu nastaviti biti aktivni kad su u pitanju izdavanje pjesama i snimanje spotova, a nadaju se da će uskoro imati priliku za održavanje naših koncerata uživo.
Bend čine: Ernad Bihorac (vokal, gitara), Semir Solo (perkusije, vokal), Duško Kostić (bubnjevi), Nermin Bihorac (DJ) i Boris Marković (bas).