U amfiteatru zeničkog KŠC-a održana je promocija knjige „Johnny B“ autorice Sanje Babić Đulvat a u organizaciji HKD Napretka. O ovom romanu su uz autoricu govorili i recenzenti Božena Volić i Ivan Volić, a u programu su učestvovali i glumci: Ivanela Brković, Marko Mirković i Bruno Grebenar. Ovaj roman je u svim elementima savremen, a posebno se ističe reduciranim pristupom pripovijedanja i korištenjem parafraze.
– Roman nije autobiografski, nastao je iz duše, a posvetila sam ga kćerki Anji. Ovaj roman je borba srca i razuma u pjesmi života -kazala je autorica i dodala da se u ovom romanu sublimira njeno književno i životno iskustvo.
Osim širokih vremenskih koordinata, roman je i prostorni, te roman paralelnih radnji. Sve počinje doseljenjem jednog od glavnih junaka u mali bosanski grad, ali se potomci dviju porodica raseljavaju, što zbog školovanja, što zbog rata. Tema odrastanja i motiv uticaja djetinjstva na zrelo životno doba prerasta u egzistencijalni odabir iz nužnosti, a ljubav je shvaćena kao jedna od njih, vjerojatno i najvažnija.