Rukometašice Krivaje su u okviru prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine slavile na gostovanju u Mostaru nad ekipom HŽRK Zrinjski rezultatom 24:30 (9:15). Zavidovićke rukometašice u Mostaru su bile dosta kvalitetnija ekipa naročito u prvom poluvremenu kada su uspjele napraviti prednost od šest golova razlike. U nastavku, dosta ujednačenija borba, ali prednost Krivaje nije dolazila u pitanje. Na kraju konačnih 24:30 za prvu pobjedu zavidovićkih rukometašica. Krivaju su do pobjede vodile Alena Latifović s devet i Hedna Ridžal s osam postignutih pogodaka.
Rukometaši Krivaje su u okviru drugog kola Premijer lige BiH na domaćem terenu savladali ekipu Maglaja rezultatom 29:26 (17:11). Susret u Zavidovićima je u potpunosti pripao domaćim rukometašima koji su od samog početka bili u rezultatskoj prednosti. Krivaju su do pobjede vodili Haris Bašić s osam, Deni Velić sa sedam i Ismir Salkić s pet postignutih pogodaka. Odličan je bio i golman domaće ekipe Haris Muhić koji je upisao jedanaest uspješnih intervencija. Na drugoj strani u redovima Maglaja najefikasniji su bili Amar Kendić sa šest i Alen Ridžal s četiri postignuta pogotka.
Rukometaši Gračanice su na domaćem terenu savladali ekipu visočke Bosne rezultatom 26:24 (12:10). U redovima Bosne istakli su se Salim Hasagić s pet te Almir Osmanhodžić, Mahir Burić i Harun Sirćo s po četiri postignuta pogotka.