Bosanskohercegovački kickboksač Ahmed Krnjić (25) odradio je svoj debitantski nastup pod okriljem ONE-a, a debi je prošao sjajno. Krnjić je došao do 12. profesionalne pobjede u 14. nastupu (12-2-0), ovo je bila njegova šesta uzastopna pobjeda. Borac nadimka „Bosanski čelik“ porazio je Brazilca Brunu Chavesa (24-3-0) jednoglasnom odlukom sudaca. Krnjić je inače kickboksač iz UFD Gyma koji vode braća Dijaković, a u kutu bh. teškaša našao se i hrvatski MMA borac Roberto Soldić.
Krnjić je u prvoj polovici meča pretežno pogađao lijevim kickom, ponekad u tijelo, a ponekad u noge svog protivnika. Chaves je prijetio desnim direktom i djelovao je ponešto konkretnije s boksačkim kombinacijama, barem u prvoj rundi. Kako je meč odmicao, tako je i Krnjić postajao sve opušteniji s boksačkim kombinacijama i Chavesu je radio velike probleme. Često bi Krnjić bacio kombinaciju desnog krošea na koji bi nadovezao udarac ljevicom u tijelo Chavesa, a ponekad bi dodao i lijevi „kick“ na tu kombinaciju. „Front kickovima“ je također radio velike probleme Chavesu.
Teškaš iz Kaknja oduševio je svakako fizičkom spremom. Od prve do posljednje sekunde Krnjić se kretao prema naprijed, konstantno je bacao udarce i niti u jednom trenutku ga Chaves nije uspio ugroziti.