Subspecijalistička ordinacija Prima je privatna zdravstvena ustanova koja više od dvije decenije posluje na području Zenice. Od svog osnivanja, zahvaljujući ljubaznom i stručnom medicinskom timu, nastoje pružiti kvalitetne usluge pacijentima.
Liječenje djece od rođenja do 18 godina
„Osnovani smo u julu 2002. godine i tada smo radili kao poliklinika jer smo imali zaposlenog hirurga. Nakon što je naš doktor završio svoj radni vijek, na istom mjestu i sa istim kadrom, nastavili smo raditi kao subspecijalistička ordinacija. Naš medicinski tim, pored mene čine i dvije medicinske sestre i laborantica, te u našim prostorijama imamo malu laboratoriju i ultrazvučni kabinet. Također, imamo i nekoliko saradnika za konsultantske preglede“, kaže dr. Ljiljana Šestić, te dodaje da medicinski tim subspecijalističke ordinacije Prima svakodnevno pruža usluge laboratorijskih pretraga, ultrazvučne preglede, dijagnostiku i liječenje djece od rođenja do 18 godina.
Subspecijalistička ordinacija PRIMA nalazi se u ulici Sarajevska 79 u Zenici. Više informacija o uslugama kao i zakazivanje pregleda može se dobiti pozivom na broj telefona 032/441-460.
Povjerenje pacijenata

Zahvaljujući uspješnim poslovanjem, velikom broju zadovoljnih pacijenata i pruženih usluga Subspecijalističku ordinaciju Prima posjećuju pacijenti kako iz Zeničko-dobojskog tako i Srednjobosanskog kantona. „Veoma nam je drago što smo postali prepoznatljivi i što nam pacijenti vjeruju. Povećan je broj pacijenata koji žive van Zenice pa nam tako dolaze pacijenti iz Kakanja, Visokog, Breze ali i iz Viteza i Busovače. Komunikaciju sa našim pacijentima nastojimo održati i putem naše stranice gdje nam se pacijenti mogu obratiti i pitati za savjet. Nastojimo kvalitetno obavljati sve usluge iz primarne i sekundarne zaštite djece i omladine“, kaže Šestić.