Predstojeći praznici, koji simbolizuju porodična okupljanja, idealna su prilika da se drage osobe obraduju cvijećem. Cvijeće je jedan od najpažljivijih poklona koji nikada neće zastarjeti. Jedinstvena i prepoznatljiva zenička cvjećara „Orhideja“, koja uspješno posluje više od 30 godina, za novogodišnje i božićne praznike pripremila je veliki izbor raznobojnog i raznovrsnog cvijeća.

Narudžbe možete rezervisati na broj 032/245-318, a vješte ruke ljubaznog osoblja cvjećare „Orhideja“, koja se nalazi u ulici Aska Borića, preko puta KŠC „Sveti Pavao“ Zenica, pomoći će vam da za predstojeće praznike izaberete posebno aranžirane bukete ili cvijeće
kako bi iznenadili vama dragu osobu.

„U prazničnom periodu aktuelne su božićne zvijezde kao i orhideje, ciklame i azaleje. Kada se radi o rezanom cvijeću, posjedujemo sve što se može naći na tržištu. Godine iskustva, tradicija i, sigurno, veliki izbor cvijeća su razlozi zbog kojih godinama uspješno poslujemo. Naš cilj je da kupci zadovoljni i sretni izađu iz naše cvjećare“, kaže cvjećarka Medina Hajrić-Hibović poručujući da je crvena ruža, koja simbolizira ljubav, poklon sa kojim se nikada ne može pogriješiti. „Naružbe je poželjno poručiti dva-tri dana ranije, kako bi imali dovoljno vremena da se posvetimo aranžmanu i ispunimo želje kupaca. Naravno, moguće je cvijeće poručiti i lično u cvjećari, ali onda imamo manje vremena za samo aranžiranje. Ipak, i tada ćemo nastojati zadovoljiti potrebe naših kupaca“, ističe Hajrić-Hibović. Božićne zvijezde, cvijeće koje je aktuelno za predstojeće praznike, možete kupiti po cijeni od 8,10 i 15 KM, dok su buketi od 10 KM i više, u zavisnosti od želja kupaca.