Stonoteniseri Mladosti iz Zenice su u drugom meču play-offa u dvorani OŠ „Vladimir Nazor“ pobijedili ekipu STK Mostar rezultatom 4:0 i tako u završnici prvenstva stigli do prvog naslova prvaka Bosne i Hercegovine. Rezultati drugog meča finala Play-offa: Kenan Zahirović – Toni Vranjić 3:0, Mirza Dizdarević – Adnan Šehić 3:1, Edin Konjić – Luka Matković 3:0 te dubl Konjić/Zahirović – T. Vranjić/Matković 3:0. Nakon meča dodijeljene su srebrne medalje za stonotenisere Mostara, dok su Zeničanima uručene zlatne medalje i pehar.
– Nakon 25 godina bavljenja sportom i brojnih polufinala i finala uspjeli smo osvojiti tu dugo čekanu titulu. Ovo je jedna od najvećih titula u mojoj karijeri prije svega zbog činjenice da u ekipi igraju četiri člana koja su ponikla u ovom klubu -kazao je Konjić
Podsjećamo da su stonoteniseri Mladosti nedavno i u finalu Kupa Bosne i Hercegovine bili bolji od Mostaraca te osvojili ovaj i pehar i postali su jedna od najuspješnijih ekipa u Zeničko-dobojskom kantonu. Članovi ekipe koja je osvajač dvostruke titule su: Edin Konjić, Mirza Dizdarević, Kenan Zahirović i Adin Šećibović.