Rukometaši Krivaje su slavili novu pobjedu u okviru 10. kola Premijer lige BiH, ovaj put su na domaćem terenu rezultatom 36:34 (17:14) bili bolji od Hercegovine iz Nevesinja. Izabranici trenera Ivana Divkovića su od samog početka utakmice kontrolisali igru na terenu te u sjajnoj atmosferi stigli do pete pobjede u prvenstvu. Faris Čolaković je postigao 11 golova, dok su po sedam dodali Faris Telalović i Sedžad Abdurahmanović. Borac je u Banja Luci bio uvjerljiv protiv Maglaja a konačni rezultat glasio je 36:21 (19:9). Boris Bosić je upisao sedam golova za Maglaj.
Za djecu Palestine sakupljano 1.231,50 KM
– Veliki broj navijača Krivaje se odazvao pozivu, te je ukupno sakupljeno 1.231,50 KM. Ovim putem želimo da se prije svega zahvalimo roditeljima naših dječaka, koji su pružili veliku pomoć u organizaciji koordinatoru Škole rukometa RK Krivaja Ajdinu Bukviću koji je realizirao ovu aktivnost. Još jednom su Zavidovićani pokazali veliku humanost i hvala vam na tome. Prilog će biti predan u Merhamet Zavidovići, te će sigurni smo stići do djece Palestine -kažu iz RK Krivaja.
U okviru 7. kola Premijer lige BiH za rukometašice, ekipa Krivaje je nadigrala Knežopoljku iz Kozarske Dubice rezultatom 31:22 (16:13). Najefikasnije rukometašice iz Zavidovića su bile: Ajna Mačak (7 golova), Jasmina Ćosić (6) i Amina Bukvić (5).