Predstavnici Javne ustanove Mješovita srednja industrijska škola Zenica, direktor Selvedin Botić i profesor Muhidin Selimović, povodom 67. rođendana posjetili su redakciju Naše riječi te tom prilikom uputili iskrene čestitke.
„Povodom 67. godišnjice uspješnog rada i postojanja „Naše riječi“, čak i u najtežim ratnim godinama, u svoje lično ime i u ime kolektiva JU Mješovite srednje industrijske škole Zenica Vama i Vašim saradnicima upućujem najiskrenije čestitke uz želju za daljnji uspješan rad. Hvala Vam što ste u svom dosadašnjem radu i uređivačkoj politici davali značajno mjesto vijestima iz života i rada naše škole. Nadam se da ćemo i u budućnosti imati priliku sarađivati kako kroz redovne tako i vanredne aktivnosti koje će biti popraćene od strane vaših novinara“, poručio je u čestitci direktor Botić.
Prilikom posjete redakciji je uručen prigodan poklon koji je, kako su kazali predstavnici Škole, pokazatelj zahvalnosti na korektnom, ažurnom i redovnom izvještavanju o svim pozitivnim aspektima djelovanja i rada ove škole. „U izradi poklona učestvovali su i učenici naše škole, dok je sama izrada poklona trajala u više etapa. Na ovaj način smo se željeli zahvaliti na dosadašnjoj uspješnoj saradnji“, istakao je profesor Selimović.
Redakcija Naše riječi zahvaljuje se na posjeti i upućenim čestitkama te će i u budućnosti izvještavati o aktivnostima i radu ove škole.