Subspecijalistička ordinacija PRIMA u Zenici privatna je zdravstvena ustanova koja 21 godinu uspješno posluje na ovim prostorima. Pružanjem kvalitetnih usluga i zahvaljujući stručnom medicinskom timu postali su prepoznatljivi.
Pružanje brojnih usluga


Subspecijalistička ordinacija PRIMA nalazi se u ulici Sarajevska 79 u Zenici. Više informacija o uslugama kao i zakazivanje pregleda može se dobiti pozivom na broj telefona 032/441-460.


„Nekada smo bili poliklinika, ali sada radimo pod nazivom subspecijalistička ordinacija. Na istoj smo adresi, sa gotovo istim osobljem koje je tu od početka rada. Naš medicinski tim svakodnevno pruža usluge laboratorijskih pretraga, ultrazvučne preglede, dijagnostiku i liječenje djece od 0 do 18 godina, te imamo savjetovalište i predvakcinaciju. Nastojimo obavljati sve usluge iz primarne i sekundarne zaštite djece i omladine“, kaže dr. Ljiljana Šestić, te dodaje da surađuju sa eminentnim ljekarima konsultantima, koji dolaze dugi niz godina, kada su upitanju druge oblasti medicine.
Povjerenje zadovoljnih pacijenata
Uspješno poslovanje, zadovoljni pacijenti i veliki broj pruženi usluga doveli su do toga da Subspecijalističku ordinaciju PRIMA posjećuju pacijenti iz Zeničko-dobojskog ali i Srednjobosanskog kantona. „Postali smo prepoznatljivi i pacijenti nam vjeruju. Dolaze iz Kaknja, Visokog, Zenice ali i Srednjobosanskog kantona. Djeca koju smo liječili sada imaju svoju djecu koju kod nas liječe. Na specifičan način se vežemo s našim pacijentima pa tako smo već postali oblik porodičnih doktora i nastojimo imati familijaran odnos“, ističe dr. Šestić, ističući da komunikaciju sa svojim korisnicima nastoj održati i putem zvanične Facebook stranice gdje im se pacijenti mogu obratiti i pitati za savjet.
Za svoje najmlađe pacijente, povodom praznika, a u saradnji za firmama koje proizvode hranu ili dodatke za djecu, nastoje povremeno pripremiti i poklone iznenađenja.