S obzirom na to da se bliže Dan zaljubljenih, Dan nezavisnosti i Dan žena, kozmetički saloni, trgovačke radnje, parfumerije,… već su pripremile i pripremaju određene popuste i pogodnosti. Pored njih, i turstičke agencije su pripremile odlične aranžmane za putovanja. Ukoliko u narednom periodu planirate putovati, putničke agencije nude veliki izbor aranžmana. Za vas smo istražili koje su destinacije u ponudi, koje su cijene aranžmana, a vaše je da uživate u putovanju i da se vratite kući bogatiji za još jedno iskustvo koje ćete pamtiti do kraja života.
Turističke agencije poput: Almy Travel, Biss-tours, Grand Tours, Kosmopolit, nude putovanja za Istanbul, Budimpeštu, Ljubljanu, Ohrid,… Kada je u pitanju cijena aranžmana za februar, cijena aranžmana za četiri noćenja sa doručkom u Istanbulu, autobusom, iznosi 209 KM, dok jednodnevni izlet u Ljubljanu ili Budimpeštu košta tek 55 KM. Ukoliko želite aranžmane sa noćenjem, za jedno noćenje sa doručkom u Budimpešti trebate platiti 109 KM. Biss-tours nudi i aranžman za tri noćenja sa doručkom u Istanbulu, po cijeni od 179 KM.
Za Dan nezavisnosti BiH, Almy Travel nudi putovanje u Ohrid. Za aranžman koji obuhvata: prijevoz autobusima visoke turističke klase, smještaj u hotelu sa 4* u Ohridu na bazi dva noćenja s doručkom, usluge vodiča tokom putovanja, obilazak Tirane i Skadra, platit ćete 175 KM. Ukoliko želite 1. mart dočekati u Kumburgazu (Turska) Biss-Tours nudi aranžman za tri noćenja sa doručkom u Marin Princess hotelu sa 5 zvjezdica, a redovna cijena aranžmana iznosi 269 KM.
Kada su u pitanju putovanja za Dan žena, za prevoz autobusom i tri noćenja sa doručkom u Istanbulu ćete platiti 199 KM, a za četiri noćenja sa doručkom 219 KM. Uz ove aranžmane, pored prevoza i doručka, u cijenu je uračunata i gratis posjeta Edirnama. Biss-Tours nudi i specijalnu ponudu za putovanje u Dubrovnik. Za aranžman koji obuhvata dva noćenja sa doručkom platit ćete 165 KM, a dva noćenja – polupansion 185 KM.