Ako su vam ostali neiskorišteni dani godišnjeg odmora ili niste potrošili cijeli budžet predviđen za putovanja za ovu godinu, jesenja putovanja su dobra prilika za to. Turističke agencije već uveliko pripremaju aranžmane kako bi svi zaljubljenici u putovanja tople i sunčane jesenje dane iskoristili za upoznavanje novih gradova, kultura i običaja.
Tople dane u septembru na najljepši način možete provoditi u Italiji. Ukoliko želite posjetiti Milano i Đenovu u ponudi je aranžman po cijeni od 329 KM dok je za putovanje u Rim potrebno izdvojiti 449 KM za šest dana. Jedna od neizostavnih destinacija je i Venecija za koju cijena aranžmana iznosi 179 KM ili 249 KM u zavisnosti da li ostajete četiri ili pet dana. Ako se odlučite za putovanje u Atinu u ponudi je aranžman u trajanju od šest dana čija cijena iznosi 399 KM dok cijena aranžmana za Budimpeštu iznosi od 169 KM do 259 KM, u zavisnosti od broja noćenja.
Iako je putovanje u Istanbul aktuelno tokom cijele godine, jesen je jedno od najljepših doba za posjetu ovom gradu. U ponudi su aranžmani po cijeni od 289 KM od 649 KM u zavisnosti od broja noćenja te da li su u aranžman uključeni i obilasci drugih gradova. U ponudi je i aranžman pod nazivom „Velika turska tura“ koji obuhvata obilazak gradova po obalama Crnog mora, a čija cijena iznosi 999 KM.
Ako ste, ipak, za jednodnevni izlet u Dubrovnik, mjesto bogate historijske baštine, cijena aranžmana iznosi 55 KM dok je za 66. Sajam knjiga u Beogradu potrebno izdvojiti 159 KM, a aranžman obuhvata noćenje sa doručkom.