Arhiva

Izbor sportiste ZDK 2021

NIPD „Naša riječ“ i ove godine organizuje manifestaciju „Sportista Zeničko-dobojskog kantona 2022“. Rok za slanje prijava je 10. mart a na našu adresu već pristižu prijave iz općina i gradova s područja Zeničko-dobojskog kantona. Pripreme za Izbor najboljih sportista su u toku, uskoro će se održati prva sjednica Organizacionog odbora a potom I sjednica žirija. Članovi Organizacionog odbora Manifestacije će  imenovati žiri i razgovarati o datumu održavanja i pripremama za Manifestaciju.


Klubovi, sportski savezi i pojedinci koji žele poslati prijave za izbor najboljih sportista, imaju još par dana do isteka roka, a aplikacije za prijavu mogu preuzeti na našoj web stranici nasarijec.ba. Popunjene aplikacije možete slati na e-mail adresu [email protected] ili poštom na adresu Naša riječ, Bulevar kralja Tvrtka I, br.1, 72000 Zenica ili donijeti lično u našu redakciju.


Uskoro kreće i priprema specijalnog izdanja „ZE-DO sport“, kojeg priprema redakcija „Naše riječi“ u kojem ćemo predstaviti dobitnike priznanja.
Očekujemo da će Vlada Zeničko-dobojskog kantona i Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu I sport ZDK, kao i prethodnih godina, biti pokrovitelji Manifestacije i na taj način doprinijeti promociji sporta i sportista.Pozivamo privredne subjekte koji žele da podrže manifestaciju “Izbor sportiste ZDK 2022”, da nam se jave na telefon 032 405 700 ili putem mail-a [email protected].