Arhiva

NIPD „Naša riječ“, pod pokroviteljstvom Vlade Zeničko-dobojskog kantona i Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK, i ove godine organizuje manifestaciju „Sportista Zeničko-dobojskog kantona 2022“. Rok za slanje prijava bio je 10. mart, do kada je na našu adresu stiglo više od dvije stotine prijava.
Pripreme za Izbor najboljih sportista su u toku, prispjele prijave se boduju i pripremaju za sastanak žirija. Zadatak žirija da izabere najbolje neće biti lak, jer je veliki broj prijedloga za najbolje, a rezultati koje su postigli na sportskim terenima biće odlučujući. Sastanak će uskoro održati i članovi Organizacionog odbora Manifestacije, te izvršiti verifikaciju odluka žirija i razgovarati o datumu održavanja i pripremama za Manifestaciju.
Naša redakcija kreće sa pripremama specijalnog izdanja „ZE-DO sport“, u kojem ćemo predstaviti dobitnike priznanja. Pozivamo privredne subjekte koji žele da podrže manifestaciju Izbor sportiste ZDK 2022, da nam se jave na telefon 032 405 700 ili putem mail-a: [email protected].