Razvojna agencija Žepče već sedmu godinu zaredom organizira Gospodarski forum, međunarodni poslovni događaj koji nastoji povezati privatni i javni sektor, promovirati  poduzetništvo i aktualizirati teme važnih za privatni sektor.
Suorganizator ovogodišnjeg Foruma je bonitetna kuća Bisnode BH Sarajevo, Udruženje poslovnih žena Bosne i Hercegovine i obrt „Kaja“ Žepče.
-U okviru 7.gospodarskog Foruma Žepče imali smo i panel diskusiju na temu „Utjecaj pandemije na biznise koje vode žene“. Svrha događaja je da se promovira poduzetništvo načijem su čelu žene, menadžerice i direktorice, te da se ukaže na činjenicu da u BiH značajan broj biznisa vode žene. Zbog pandemije je učešće uzelo pedesetak poduzetnica, a interes je bio daleko veći, kaže Branka Janko, direktorica Razvojne agencije Žepče.
U okviru Gospodarskog foruma Općine Žepče, održao se i jedinstveni Business događaj „Klub visokih peta“ koji je jedan od regijskih aktivnosti grupe Bisnode, posvećen poslovnim ženama, prije svega poduzetnicama i menadžericama, kao platforma za stvaranje novih poslovnih prilika za žene u biznisu.
Na žepačkom Klubu Visokih peta svoje poduzetničke priče sa prisutnima su podijelili „Empress“ Zenica, kompanija sa brendom opreme za vrt Queen of Garden, prirodna kozmetika „Goga“ iz Žepča, “Kaja” Žepče – obrt za profesionalno čišćenje, Agencija Success Sarajevo, Avon BH, kompanija M:Tel i Alisa Teletović, akademska umjetnica, kompanija „MP Impex“ .
Na temu „Utjecaj pandemije na ženski biznis u BiH“, govorila je Vahida Bijedić, psiholog, Aida Zubčević, poduzetnica i predsjednica Udruženja poslovnih žena u BiH, Sanja Hajdukov, Žana Alpeza, te Enesa Bukvić, vlasnica i direktorica kompanije „Ena Tex“ Zavidovići.
Upriličen je i prodajni bazar, gdje su učesnice Foruma mogle vidjeti i kupiti proizvode i djela poduzetnica, od prirodne kozmetike, ručno rađenih torbi do slika rađenih na foliji, te umjetničkih djela.