Na redovnoj godišnjoj skupštini Biciklističkog saveza BiH održanoj u Bosanskoj Gradišci dodijeljena su priznanja za postignute rezultate u protekloj sezoni. Biciklistički klub “Rotacija – SPIN” Zenica je tokom cijele sezone pokazao najviše i tako generalno osvojio takmičarsku ligu Bosne i Hercegovine na drumu.
– Naš klub je osnovan 2018. godine i evo izrastao je u najbolji biciklistički klub u državi kada je u pitanju disciplina drum. Mi u svom sastavu, pored najuspješnijeg bicikliste u državi Vedada Karića imamo i takmičare iz drugih gradova što je dokaz da je od osnivanja kluba postojao jasan cilj kojem smo težili, a to je biti najbolji u državi u ekipnom plasmanu -kažu iz BK Rotacija – SPIN.
Pored osvajanja takmičarske lige u ekipnom plasmanu, članovi ovog kluba su i u pojedinačnoj konkurenciji nagrađeni s brojnim individualnim nagradama. Arman Agić je državni prvak i generalni osvajač Premier lige BiH na drumu u kategoriji mlađih kadeta. Saša Vujić je generalni osvajač Premier lige BiH na drumu u kategoriji Master A. Vedad Karić u kategoriji senior/elite je državni prvak u šest kategorija te generalni osvajač Premijer lige na drumu.